Főoldal Legyen kezdőlapom Kedvenceim közé Hírlevél       
Szálláshelyek
Hotelek, panziók
Magánszálláshelyek
Új szálláshelyek
Háttér
Kapcsolat
Hirdetési árak
Impresszum
Legújabb szállásaink
Zita Vendégház
Wellness Apartmanok
Olcsó Szállás Hajdúszoboszló
Clock Cafe Pizzéria és Panzió
Boglárka Házak
Szerzői jogok
A www.hazaiszallasok.hu weboldal kiadója, üzemeltetője az Interist Media Bt. továbbiakban Üzemeltető, tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról. Továbbá tiszteletben tartja a szólás, a véleménynyilvánítás valamint a sajtó szabadságát és ügyel arra, hogy a weboldalon megjelenő tartalom megfeleljen a jogszabályi előírásoknak és a jó ízlés szabályainak.
 
Az Üzemeltető vállalja, hogy a Felhasználó által az Üzemeltető szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges, a Felhasználó által rendelkezésre bocsátott személyes adatok megszerzése és feldolgozása során különös figyelmet fordít az 1998. évi VI. törvény (az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28-án napján kelt egyezmény kihirdetéséről), valamint az 1992. évi LXIII. törvény (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról), az 1995. évi CXIX. tv. (A kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név,- és lakcímadatok kezeléséről) és az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény fokozott betartására.
 
A hazaiszallasok.hu oldalakra ellátogató felhasználók IP-címei a felhasználók látogatásai rögzítésének céljából naplózásra kerülnek. Ezeket az adatokat az Üzemeltető kizárólag statisztikák készítésére használja fel (pl.: szavazás). Az IP-címeket az Üzemeltető semmilyen olyan más adathoz nem köti, amely alapján a felhasználó személyesen beazonosítható lenne, ugyanakkor meghatározott esetekben ezek a címek és a naplófájlok személyes adatnak minősülnek.
 
Az Üzemeltető szolgáltatásait a Felhasználó a saját felelősségére használja. Felhasználó tudomásul veszi, hogy a weblapon elhelyezett adatok, anyagok, információk tartalmáért kizárólagosan a Felhasználó felelős.
 
Az Üzemeltető kijelenti, hogy az adatbázisában meglévő adatokat kizárólag közvetlen üzletszerzési célra, statisztikai kimutatások készítésére használja, azokat harmadik személynek nem adja át. Az Üzemeltető tiszteletben tartja a levéltitokra vonatkozó jogszabályokat.
 
A Felhasználó az Üzemeltető szolgáltatásainak igénybevételével hozzájárulását adja a személyes adatok fent meghatározott, korlátlan idejű felhasználásához. A Felhasználónak jogában áll az adatkezelés során bármikor tájékoztatást kérni, illetve ellenőrizni adatai tartalmát, igény szerint bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, illetve törlését az adatbázisból.
 
Az Üzemeltető nem vállal felelősséget az oldalakon elhelyezett információk helyességéért vagy valóságtartalmáért.
Az Üzemeltető továbbá nem vállal felelősséget a működés teljes leállításából, bármely okból bekövetkező szüneteltetéséből, változásokból eredő esetleges károkért; és a Felhasználók számára a szolgáltatások igénybevételéből eredő esetleges anyagi vagy erkölcsi károkért, a látogatók irányában sem.
 
 
Szállás gyorskereső
Szálláshely neve:
Szálláshely települése:
Képes ajánló
 
Szálláshely tippek
Clock Cafe Panzió
Hajdúszoboszló
Hotel Pávai
Hajdúszoboszló
Dávid Apartman
Hajdúszoboszló
Hajdú Torony
Hajdúszoboszló
Keleti-főcsatorna
Apartman Dóra
Hajdúszoboszló
Mediterrán Apartman
Hajdúszoboszló
Liza Apartmanház
Hajdúszoboszló
Veronika Vendégház
Hajdúszoboszló
 
Impresszum Médiaajánlat Vendégkönyv Írjon nekünk Partnereink Adatvédelem Szerzői jogok